sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Lansări de carte la Târgul GAUDEAMUS

.
În perioada 18 - 22 noiembrie 2015, la Bucureşti, în Pavilion Central Romexpo va avea loc cea de-a 22-a ediţie a „Târgului Internaţional GAUDEAMUS Carte de învăţătură”.

În 18.11.2015, ora 13:30, la standul 309 al editurii eLiteratura, vor fi lansate două cărţi ale poetei Sânziana Batişte: volumul de versuri trilingv „Miei de lumină” şi volumul de proză scurtă „Dulce Arizona”.


Un comentariu:

  1. Mulţumesc frumos pentru anunţul făcut pentru sălăjenii "mei"! Mă simt întotdeauna onorată de prezenţa pe blogul bibliotecii pe care ani de zile am frecventat-o cu plăcere şi folos şi a cărei cărei prodigioasă activitate poate fi un model demn de urmat de orice bibliotecă.

    Este de mirare şi-mi creează un mare semn de întrebare faptul că Biblioteca Orăşenească Jibou pare a se susţine doar prin eforturile unicului său bibliotecar, Györfi-Deák György, om de cultură, scriitor, traducător, multiprezent în viaţa culturală a Sălajului! Biblioteca n-are telefon, n-are internet! Are o secţie de BIBLIONET, dar... n-are internet! În timp ce în ţară există comune care au şi telefon şi internet, Biblioteca Orăşenească Jibou n-are!!! Legătura cu lumea socială şi culturală este asigurată, aşadar, doar prin acest blog, înfiinţat şi administrat de acelaşi bibliotecar.
    Mă întreb ce loc şi ce importanţă acordă culturii cei care prin lege, la diferite nivele, gestionează fondurile culturale. Dacă s-ar gândi doar la ceea ce înseamnă prezenţa bibliotecii pentru elevii din Jibou şi din comunele înconjurătoare (fără să-i mai socotim pe numeroşii adulţi), şi, dacă sunt de bună-credinţă, cu siguranţă că situaţia ar fi alta...

    Sânziana Batişte

    RăspundețiȘtergere