luni, 4 noiembrie 2013

Aniversare Sânziana Batişte

Cu prilejul zilei de naştere a scriitoarei Sânziana Batişte, biblioteca județeană „Ovid Densușianiu” Hunedoara din Deva a editat o biobibliografie color de 36 pagini, unde se prezintă viaţa, activitatea şi opera talentatei creatoare, mult timp profesoară în comuna sălăjeană Someş-Odorhei. La mulţi ani şi din partea colegilor jibouani şi a foştilor elevi de pe ambele maluri ale Someşului!


ATENŢIE! Această bibliografie poate fi descărcată în format PDF de AICI!

Un comentariu:

  1. Mulţumesc frumos pentru prompta prezentare a biobibliografiei şi pentru emoţionantele urări! Vă doresc şi eu tuturor, prieteni, colegi şi foşti elevi... de pe ambele maluri ale Someşului, Sărbători Binecuvântate şi An Nou bogat în cele bune!
    La mulţi ani!

    La mulţi ani şi acestui blog, remarcabil prin bogăţia de informaţii, oglindă fidelă nu doar a activităţii efervescente a Bibliotecii Orăşeneşti Jibou, dar şi a întregii vieţi culturale culturale sălăjene!

    Felicitări şi cele mai bune urări... blogherului, bunul prieten Győrfi - Deák Győrgy, neobosit în munca de bibliotecar şi talentat scriitor, căruia tocmai i-a apărut un nou volum, "Techergheli sălăjene" (rod nu doar al drumeţiilor sale prin Sălaj, dar şi al unei documentări de excepţie)!

    Cu mult drag,
    Maria-Felicia Moşneang
    (Sânziana Batişte)


    RăspundețiȘtergere