marți, 18 ianuarie 2022

Invitaţie la spectacol în Zalău

 

Direcția Județeană pentru Cultură Sălaj vă invită să sărbătorim împreună ZIUA CULTURII NAȚIONALE și să ne bucurăm de muzică.
ROMANIA UNIVERSALIS este un proiect cultural original, accesibil și deosebit de atractiv, care își propune să marcheze diversitatea și identitatea culturii române. Evenimentul este prezentat de către doi dintre cei mai activi și apreciați tineri muzicieni români - violonista Diana Jipa și pianistul Ștefan Doniga - care vor realiza, în perioada 15 - 22 ianuarie, cu prilejul Zilei Culturii Naționale, un turneu de 5 recitaluri gratuite pentru public, cu un program inedit, cuprinzând lucrări muzicale semnate de compozitori români de diferite origini etnice. Vor fi, așadar, prezentate creații de George Enescu, Walter Klepper, Alfonso Castaldi, Mihail Jora, Eugen Doga, Bela Bartok, Theodor Rogalski și Hilda Jerea, partituri care acoperă peste 130 de ani de istorie muzicală românească.
Vă așteptăm, așadar, miercuri, 19 ianuarie, începând cu ora 18, în Sala Transilvania din municipiul Zalău, la un excepțional recital de muzică clasică.
Accesul în sala de spectacole se va face cu respectarea măsurilor sanitare impuse, respectiv purtarea măștii de protecție și prezentarea certificatului verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu